VYDAVATEĽ 6

NIEČO MÁLO Z VLASTNÝCH ŽIVOTNÝCH POZNATKOV A TVORBY VYDAVATEĽA WEBOVEJ STRÁNKY -  www.BerthaDudde.sk - "LiveSpirit"

ŽIVOTNÉ MÚDROSTI A POSTREHY

1 2 3 4 5 6

201.  NOVÉ  MERADLO MIERY ÚTOKU A OBRANY:

Podľa celkovej intenzity útokov zlomyseľnej temnoty voči jednotlivcovi, skupine, či národu – sa vidí jeho vlastná miera svetla, pravdy a lásky a tým aj schopnosť, ktorou sa voči tomuto zlu dokáže úspešne brániť a mu nebojácne čeliť.

Rovnako, ako čím väčší oheň so svojím svetlom ožiaruje temnotu noci – tým automaticky ku sebe priťahuje o to viac obťažujúceho „hmyzu“. No súčasne práve vlastná veľká všespaľujúca sila ohňa je jeho vlastnou ochranou, pretože otravný „hmyz“ si sám určuje svoj nešťastný osud, ak to so svojou dotieravosťou, obťažovaním a útočením, ale aj ľstivou skrytou zlomyseľnosťou preženie a ku ohňu sa veľmi priblíži, alebo sa v jeho blízkosti zdrží pridlho…

No a z toho opäť jasne vyplýva, že prečo tí, ktorí v temnote noci vôbec nesvietia, alebo len veľmi málo, prípadne len málokedy – majú vo svete od iných temných, teda bezduchých ľudí kľud a pokoj a sú vo svete obľúbení, pretože ich – ako aj celý svet – nerušia a nebudia z ich smrtonosného spánku nijakým ohňom a jeho všeoživujúcim, všezobúdzajúcim a všeosvetľujúcim svetlom, ktorého Zdrojom nie je nikto iný, ako Sám Boh – Ježiš Kristus. Amen.

 

1 2 3 4 5 6